Закарпаття. Мукачево - Львів.

Зимові канікули в Закарпатті – це можливість милуватися мальовничими схилами Карпат, прозорими гірськими річками, схованими серед лісів, невеличкими містечками, високими перевалами.

З 5 по 10 січня для учнів 9-11 класів тривала екскурсія до Закарпаття, під час якої діти відвідали:

- Термальний комплекс «Жайворонок» - це великий термальний басейн під дахом – 31С, мінеральне джакузі – 42С, гідроводопади, два термальних басейни на вулиці, великий відкритий мінеральний басейн з дитячою зоною, дитячі майданчики, шезлонги, парасолі.

- Замки Мукачівщини: старовинний охоронний замок Сент-Міклош - в якому створювалась історія кохання і Європи; один з найзахищеніших замків середньовічної Європи - замок Паланок, в якому зберігали найціннішу реліквію Угорського королівства!

- Форелеве господарство "Ждимир" у Вовчому під Свалявою, яке являє собою комплекс з 18 ставків, у яких розводять ставкову форель. Дітям запропонували рибалку з гарантованим уловом. Потім цей улов приготували на мангалі.

- Неймовірні відчуття отримали діти при «варінні в чанах» в Кам'янці, гаряча вода чанів в поєднанні з купанням в гірській річці – це справжнє оздоровлення для всього організму.

- Традиційна Свята Вечеря, колоритна Різдвяна коляда, Вертеп познайомили дітей з історією, звичаями та культурою Закарпаття.

- Місто Львів, яке має особливу чарівність: скільки б часу не провів тут - не встигнувши покинути його, вже мрієш повернутися. І на це є декілька причин: кава, шоколад, музеї, святкові фестивалі.

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (1).JPG

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (8).jpg

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (5).JPG

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (2).JPG

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (10).jpg

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (9).jpg

/Files/images/vihovna/2017/Закарпатье (4).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.