Міжнародний день Миру

25 вересня на базі ХСШ №119 відбулось свято «Мир в наших долонях», посвячене Міждународному Дню мира і посвяті в кандидати – миротворці учнів школи №113 Індустріального району.

На святі були присутні почесні гості:

Свєтлов Микола Миколайович -голова ОО "Ветерани і інваліди локальних війн" ,полковник у відставці, УБД в республіці Афганістан, ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Моісєєва Наталя Миколаївна , методист управління освіти адміністраціі Індустріального район

Самойлов Сергій Анатолійович , координатор Всеукраїнських програм «Школа Миру » та «Юній миротворець», миротворець місії ООН в Сьєрра-Леоні,учасник БД в республіціІрак.

Дорошенко Олександр, радник громадського об’єднання миротворців ООН, миротворець місії ООН в Косово, учасник бойових дій.

Губа Анатолій Васильович, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри соціально-правових дисциплін і менеджменту освіти, професор кафедри всесвітньої історії Харківського педагогічного університету им.Сковороди

Завойко Олег Евгенійович-керівник Немишлянського відділення, Харьківського відділення української секції міжнародної поліцейської асоціації

Степаненко Денис Сергійович, член Харьківського відділення української секції міжнародної поліцейської асоціації

Марченко Дмитро Федорович, учасник операції "Анадир", ветеран БД на Кубі.

Євстафєв Максим Володимирович, підполковник заступник командира 1-го батальйону оперативного призначення по роботі з особовим складом.

Башилова Людмила Федорівна, голова ради ветеранів адміністрації Індустріального району

Двадцять п’ять років тому Генеральна Асамблея проголосила Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства. З тих пір він і відзначається в Організації Об’єднаних Націй та покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

В Україні День миру закріплено відповідно до Указу Президента України № 100 від 5 лютого 2002 року.

Тема Міжнародного дня миру в 2018 році - «Право на мир: 70 років Загальної декларації прав людини».

В рамках заходу пройшли акції“Право на мир” та “Бережи кожну мить”. Фіналом свята став районний флешмоб «Мир в наших долонях»

/Files/images/vihovna/2018/день миру (1).jpg

/Files/images/vihovna/2018/день миру (3).JPG

/Files/images/vihovna/2018/день миру (7).JPG

/Files/images/vihovna/2018/день миру (6).JPG

/Files/images/vihovna/2018/день миру (4).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.