Проєкт «Karazin Weekends Legacy»

/Files/images/0011122/зображення_viber_2024-02-05_10-42-28-092.jpg

З 18 листопада 2023 року Каразінський університет розпочав новий проєкт «Karazin Weekends Legacy». У межах проєкту учні проходили стилізовану посвяту у студенти університету, розроблену за мотивами Всесвіту серії фантастичних романів про Гаррі Поттера британської письменниці Джоан Роулінг, та раз на тиждень відвідували тематичні навчальні лекції за чотирма напрямками, які підготовлені викладачами університету. Посвята у студенти університету та тематичні лекції відбулися в офлайн-форматі з урахуванням безпекової ситуації в місті та області. Після завершення курсу лекцій для школярів у січні 2024 року був організовано урочистий випуск з університету.

Ось що кажуть наші учасники:

«З 18 листопада по 27 січня я брала участь в проєкті Karazin Weekends Legacy. Протягом двох місяців, кожну суботу (за винятком канікул) я їздила до університету імені Каразіна, слухала лекції та виконувала практичні заняття. Для мене це - безцінний досвід, що дав мені багато нових знань та підвищив бажання саморозвитку. Сподіваюся, що такі проєкти будуть і надалі. Вони допомагають направляти й розвивати молодь.»

« Я отримала цей сертифікат за учать у Karazin Weekends Legacy, я отримала там базові знання про різні гуманітарні сфери роботи та базову підготовку до НМТ».

Вітаємо з отриманими ДИПЛОМАМИ!!!

Кiлькiсть переглядiв: 26

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.